Om oss

På Lilla Rummet är vårt motto att sälja leksaker av hög kvalité och det som vi själva tycker om. Leksaker som lär barnet nya saker och som inspirerar till fantasifull lek. Fina dockor med välgjorda ansikten och hår som håller att borsta och tvätta. Mjukisdjur av bästa kvalité. Riktiga kökssaker som går att använda i det riktiga köket. Sagokort, vykort, pussel, dockor och spel med anknytning till svenska barnboksmotiv. Vi har roliga och fina inredningsprylar.
Vi har det som är nytt!

Jag jobbar gärna med min favoritleverantör hjelm förlag från Uppsala. Picknicklådor, muggar, termos och mycket annat man behöver för utflykten. Att leka ute och äta mat ute är härligt!

Vi tycker mycket om ekologiska träleksaker och har mycket att välja på. Vi letar alltid unika och annorlunda saker som inte säljs överallt. I vårt sortiment av babyleksaker hittar ni skallror, bitringar, tygböcker, mjuka djur, mobiler och speldosor. Letar ni efter en fin födelse eller dop – present har ni kommit rätt!

Roliga inredningsdetaljer till barnrummet, affischer, burkar, lampor och mycket annat.

Här hittar du inga (nästan) elektroniska leksaker och inga datorspel. Våra leksaker är alltid säkra, CE märkta och EN71 märkta . Vi letar ekologiska och kravmärkta leksaker.

1 Oktober 2010 öppnade jag Lilla Rummet här i Göteborg, då jag har haft en butik i Uppsala i tio år.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.